_.._upload_FileManager_13_IMG_4510

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر ناصر مدیرشهلا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: «دانشگاه های نسل اول بیشتر دانش محور بودند و بر یافته های تئوری و نظری تأکید داشتند ولی دانشگاه های نسل چهارم در دنیا دانشگاه هایی هستند که کارآفرینی و ثروت آفرینی می کنند، در این راستا نیز دانشگاه آزاد اسلامی قدمها وحرکت های موثری برداشته است.»
مدیرشهلا افزود: «ایجاد مراکز رشد، کمک به استقرار شرکت های دانش بنیان و تأسیس مراکز آزمایشگاههای ساها برخی از قدمهایی است که دانشگاه آزاد اسلامی و واحد تبریز در راستای درآمدزایی و تبدیل علم به ثروت برداشته است.»
در ادامه دکتر عبدالله محمدی معاون مدیرکل اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تأکید دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «دانشگاه باید به طرف درآمدزایی از طریق منابع غیر شهریه حرکت کند  و به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان در توسعه فناوری نیز نقش آفرینی نمایدکه تأسیس شرکت های فناور و مراکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از راه های رسیدن به این چشم انداز و کسب درآمد برای دانشگاه می باشد.»
محمدی افزود:« اساسنامه،آیین نامه و شیوه نامه مراکز رشد، سه سند مهم در ارتباط با مراکز رشد می باشند که در بازدیدها از مراکز رشد به آنها توجه خواهیم داشت.»
وی تصریح کرد:« جلسات شوراهای مراکز رشد می بایست به صورت منظم برگزارشود، قراردادها حین ورود ایده ها در مراکز رشد منعقد شود، اطلاع رسانی اخبار مربوطه  صورت گیرد ومدیران مراکز رشد برای جذب ایده ها با تبلیغات مناسب در عرصه صنعت، جامعه و دانشگاه اقدام مناسب انجام دهند.»
معاون مدیرکل اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی اظهار امیدواری کرد بحث و تبادل نظر در این نشست ها و بررسی آیین نامه ها و بخشنامه های موجود به عنوان نقشه راه و تسهیل کننده امور در مراکز رشد دانشگاه ها باشد.
در بخش دیگر دکتر پروین علیزاده اسلامی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی تبریزگفت: «با توجه به اینکه استان آذربایجان شرقی به عنوان یکی از پایلوت ها برای پیاده سازی اقتصاد مقاومتی از سوی وزیر کشور انتخاب شده ، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نیز در این راستا اقداماتی برای ارائه تسهیلات، هموارسازی مسیر فعالیت واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته است.
در پایان بهرام ستاری رییس کانون کارآفرینی استان آذربایجان شرقی گفت: «در عصر حاضر دنیا بر روی کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان می چرخد و افراد موفق همواره به دنبال یادگیری، برنامه ریزی، هدف گذاری، ترسیم نقشه راه و آینده نگاری هستند.»
ستاری افزود: «سازمانهای موفق دنیا ،آینده پژوه هستند و کار آفرینان باید همواره در حال تغییر باشند زیرا کار آفرینان آینده را می سازد.»
وی در ادامه به ارائه توضیحات تخصصی درباره مفاهیم موفقیت،کسب و کار و کارآفرینی، فرایند و چگونگی راه اندازی کسب و کار، آشنایی با طرح توجیهی فنی و اقتصادی، اجزا و  طرح مدل کسب و کار پرداخت.
دومین نشست مدیران مراکز رشد واحدهای فناورها منطقه ۱ دانشگاه آزاد اسلامی پنجم مردادماه در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.